Trygg Fram Skog

FRAM Skog er en prisgunstig, grov kjetting for skogsmaskiner. FRAM Skog Bygges nå i 2 ruters bredde! Kjettingen er lett å montere, og kan justeres uten å kutte i mønsteret i banen. FRAM Skog er en meget velprøvd modell – godt likt av alle.


Trygg Gigant

Trygg Gigant! Skogs-kjetting med ekstra brede U-pigger som hindrer at leddene legger seg over på siden. Gigant er utviklet for bruk på tyngere maskiner. Den leveres i 16 mm godstykkelse med 19 mm pigger, 2 ruters bredde, norsk modell. De store piggene på Gigant gir svært godt grep og trekkevne. Mønsteret er stabilt og agressivt med god dekkbeskyttelse.


Trygg SM2D

TRYGG SM2D er en skogskjetting velegent for tynningsarbeider, da kjettingen er skånsom mot underlaget. Den har overdimensjonerte pigger på alle ledd og egner seg bra på lettere skogsmaskiner.


Trygg U-Grip

TRYGG U-Grip leveres i 13-16 og 19 mm godstykkelse og er velegnet for mellomstore til tunge maskiner. Den bygges med 3 ruters mønster som gir god dekkbeskyttelse. U-Grip er lett å montere og kan justeres uten å kutte i mønsteret i banen.